Velkomen til kennel Emma Tunet

Oppdrett av

Berner Senen Hund og Amerikansk cocker spaniel.

Om oss

 

Kort trekk om oss.

Vi er en familie på fem, mor i huset: Linda, jobber som lærer i bunad, syr også for husfliden i Bergen. Far i huset: Jan Kåre, som lastebil sjofør.

Elste datteren vår: Hilde Kristin F.1993 ( har gått på Stend Videregåande skule, Hundelinje)jobber fortiden i helsevesnet. Sønen vår: Ole Kristofer F.1996. Yngste datter: Anne Britt F. 1997 er skole elever.

 

Sommeren 2011, flyttet vi til Osterøy utenfor Bergen. Så nå bor vi på et liten gardsbruk i Mjeldalen. Her trives både to og firebeinte.

 

Bernerne vi har nå er: Alice Fauskejente (10.01.2006), Emma Tunet`S Ato Max (16.12.2008), Emma Tunet Ariel Anastasia ( 16.12.2008), Emma Tunet`s Bell (20.12.2010) som bor samen med sin flottefamilie i bergen og siste skudd på treet er Citahagen`s Santa Carolina (11.07.2012).

 

 

Litt om vår bakgrunn med hund:Jan Kåre og Linda har på hver sin side vokst opp med hunder.

 

Vår første hund sammen het Emma Tunet`s Asterix, han mistet vi når han var litt over fem år gammel i kreft. han elsket å dra vogn. Asterix var sønn av

Emma som Kennelen vår har navnet sitt fra.

Etter et år uten hund fikk vi Bianca som vi hentet fra Brummundal, hun ble desverre bare nesten tre år. Her også kreft.

I mellomtiden hadde vi hentet Bernad fra Sortland, han sjarmerte hele Gardemoen når vi skulle bytte fly til bergen.da var Bianca 10mnd. så disse to fulgtehverandre tett. Savnet da Bianca ble borte vart savnet ganske stort for bernad, for han ble ikke den samme etter vi mistet henne selv om vi fikk flere Bernere etter dette. så vi mener at hunder må ha en form for sorg de også.

Vi bestemte oss tidlig at vi skulle ha en ny Berner, Vi ble tipset om at søsteren til Bernad,hadde et kull, der det var en flott tispe valp ledig. Så vi hentet Alice på Fauske i 2006. Det er hun som er mor til det våres første kull vårt. Hun har vert ivrig i Agility ringen i flere år, og mestvinnende Berner i AG fra 2009.

Datteren hennes er Ariel og sønnen som heter Max, har vi boende også hos oss.

Sommeren 2009 var vår datter Hilde Kristin å hentet seg en Welsh Springer Spaniel som kalles til daglig Oliver. Han mistet vi sommeren 2013.

Fra andre kullet til Alice har vi beholdt Bell, men hun bor hoss en flott familie på Laksevåg i Bergen til daglig. så låner vi henne av og til , det er veldig kjekt.

Vi mistet Bernad i mai 2012.

Ny Bernertispe hentet vi i sandnes i september 2012, Lina

I august 2013 hentet Hilde K seg en Amerikansk Cocker Spaniel tispe som heter Chiquita.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Linda og Jan Kåre og Hilde Kristin Brunsvik

Øvre Mjelde, 5286 Haus

Mobil: 977 545 43

E-post: emma-tunet@hotmail.com

 

Copyright © All Rights Reserved Kennel Emma Tunet