Litt om våres meninger , krav til oss, og våres ønsker/krav til fremtidige valpekjøpere.


Ved Levering er valpene rundt ni uker, dette grunnet i at der er flere og flere som mener at valpene har godt av å vere lenger med moren å få lære mer fra henne, (noen vetrenærer og adferdstrenere mener de bør vere ti til tolv uker med moren)


Vi  vil gjerne ha dem hos tispen til de er ni uker av denne grunn. Vi har en "flokk" på fire bernere i huset, med vår datters amrikansk cockerl spaniel som er her også er de fem.


Det moren, sammen med de andre i flokken kan gi valpene er verdifull læring for resten av levetiden til valpene.


Samtidig som at vi som går på to bein, skal lære valpene å være trygg i forskjellige miljøer,, i forhold til andre dyr, andre hunder og ikke mins folk i forskjellige aldre.


Dette arbeidet må selfølgelig du som valpekjøper fortsette med etter at valpene er flyttet til sitt nye trygge hjem. Da blir det et ansvar som ligger på den nye eier: å lære dem husets regler, trygghet i forskjellige miljøer, kunne oppføre seg pent blant andre dyr og mennesker.


Men selvfølgelig vil vi alltid være tilgjengelig for hjelp, råd og veiledning, enten på telefon, mail eller besøk hos oss eller deg den nye eier av valp fra oss.


Valpene er ferdig chipet, ID merket,


Vetrenæratest får en med,


Stamtavle, Eierbevis (ettersendt fra NKK)


Valpepakke med for,leke,skål, mm


En utgave av rasens blad


Få opplæring av pelsstell, kloklipp og stell av ører, mm.


Et lite resume hva de har opplevd  i deres lille liv, med noen godt mente ord på veien,


Litt om mating/måltider videre frem, og litt for til de første dagene,


Valpene er forsikret i Agria til dagen etter de er komt til sitt nye hjem, så vi annbefaller at valpekjøper forsikrer valpen fra og med den dagen en henter valpen.


Vi vil at alle valpene skal røntges når de har pasert tolv månder og før de er to år.  Dette for å få vite om hundens helsetilstand på dette feltet, og for videre avl.


Dette er en del av våres standarkontrakt som valpekjøper skriver under på ved kjøp av valp fra oss. ( Vi bruker standarkontrakten som NKK har utarbeidet)
Er dette en kombinasjon som er attraktiv for deg og din familie, eller er derre intrisert å være fôrvært.


.Da  er det bare å kontakte oss på mob 97754543 eller mail  lrongved@yahoo.no  eller emma-tunet@hotmail.com